Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

1. Με Πιστωτική Κάρτα.

2. Με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό του Vitaworld.

3. Με Αντικαταβολή.

1.Πληρωμή μέ πιστωτική κάρτα. 

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται τόσο η ασφάλεια των συναλλαγών, όσο και η ασφάλεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας του καταναλωτή. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γρήγορη.

2.Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό του Vitaworld.

Mπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Eurobank

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - 000257210201334626

IBAN - GR7702602570000210201334626

Alpha Bank  

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - 705002002013867

IBAN - GR7901407050705002002013867

Εθνική Τράπεζα

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ - 54120064305

IBAN - GR4901105410000054120064305

Παραγγείλλετε μέσα από το Web Site του Vitaworld, το ακριβές ποσό εμφανίζεται στο τέλος των χρεώσεών σας. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο [email protected] Στην κατάθεση όταν σας ζητηθεί αιτιολογία παρακαλούμε αναγράψτε τον κωδικό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.

3.Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής).

Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω της εταιρίας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Αντικαταβολή γίνεται δεκτή μόνο με παράδοση μέσω courier όχι με μεταφορική εταιρία. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει ένα επί πλέον κόστος το οποίο όμως αναγράφεται κατά την υποβολή της παραγγελίας σας και συμπεριλαμβάνεται στο τελικό συνολικό ποσό, δεδομένης της επιβάρυνσης είσπραξης από τις εταιρείες courier. Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την μέθοδο, η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να ετοιμάζεται μόνον αφού επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2.50 ευρώ.

Πληρωμές.

Σε όλες τις περιπτώσεις πληρωμής τα χρήματα που θα πρέπει να φθάσουν στον λογαριασμό μας θα πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το αναγραφόμενο ποσό στο τέλος της παραγγελίας σας ΚΑΘΑΡΟ, χωρίς επιβαρύνσεις ή κρατήσεις. Ειδικά στην περίπτωση του Web Banking όταν σας ζητηθεί να προσδιορίσετε ποιός επιβαρύνεται με τα έξοδα, (αποστολέας, παραλήπτης ή και οι δύο) θα πρέπει να επιλέξετε «Αποστολέας».

Ειδικές Περιπτώσεις.

Για επαγγελματίες και παραγγελίες χονδρικής (φαρμακεία, καταστήματα CBD, καταστήματα καλλυντικών κτλ) επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] με τα πλήρη στοιχεία της εταιρίας σας και θα σας ανοίξουμε ειδικό κωδικό για να βλέπετε απευθείας τις τιμές χονδρικης μέσω του B2B. Επιπλέον μπορείτε να μας στείλετε τα προιόντα που σας ενδιαφέρουν τα οποία δεν υπάρχουν στο e-shop μας και να σας στείλουμε την προσφορά μας. Συγκεκριμένα προϊόντα μεγάλου βάρους και όγκου και παραγγελίες χονδρικής αποστέλλονται μέσω πρακτορείου, και σε αυτή την περίπτωση ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

Αποστολή στο Εξωτερικό - Αποστολή Δώρου.

Για αποστολές στο εξωτερικό ή για αποστολή δώρου δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή και σε αυτή την περίπτωση οι τρόποι πληρωμής είναι κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2310 815538 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) 09:00 - 15:00

Εξυπηρέτηση

Είσοδος χρήστη

Δεν είστε εγγεγραμένοι χρήστες; Εγγραφή
Το περιεχόμενο των περιγραφών των προϊόντων του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.
Το Vitaworld καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις είναι πιθανές. Το περιεχομένο των περιγραφών των προϊόντων του ιστότοπου διαμορφώνεται κυρίως με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από τον αντίστοιχο κατασκευαστή.
Σας συνιστούμε σε κάθε περίπτωση να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες, γρήγορα & με ασφάλεια, μέσα από τo ασφαλές περιβάλλον των τραπεζών που συνεργαζόμαστε
banks2 banks4
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης