Κάλιο

Φίλτρα

Κάλιο

Το κάλιο είναι ένα μεταλλικό στοιχείο, με κεφαλαιώδη σημασία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αποτελεί ένα βασικό ηλεκτρολύτη, όρος που αναφέρεται σε μια ουσία που διίσταται σε ιόντα (φορτισμένα σωματίδια) σε διάλυμα, καθιστώντας το ικανό να άγει ηλεκτρισμό. Η φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού εξαρτάται από την αυστηρή ρύθμιση των συγκεντρώσεων καλίου τόσο εντός όσο και εκτός των κυττάρων. Είναι το τρίτο σε αφθονία μέταλλο στο σώμα με το μεγαλύτερο ποσοστό να αποθηκεύεται στο ενδοκυτταρικό χώρο, όπου παίζει σημαντικό ρόλο στις διάφορες κυτταρικές διαδικασίες και στο ισοζύγιο υγρών και ηλεκτρολυτών. Η ποσότητα καλίου στον οργανισμό διανέμεται κυρίως εντός των κυττάρων όπου επηρεάζει την κίνηση των ηλεκτρολυτών και του νερού μεταξύ του ενδοκυτταρικού και του εξ κυτταρικού χώρου.

29,70 €
Εξαντλήθηκε
32,98 €
Εξαντλήθηκε

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2310 815538 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) 09:00 - 15:00

Εξυπηρέτηση

Είσοδος χρήστη

Δεν είστε εγγεγραμένοι χρήστες; Εγγραφή
Το περιεχόμενο των περιγραφών των προϊόντων του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.
Το Vitaworld καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις είναι πιθανές. Το περιεχομένο των περιγραφών των προϊόντων του ιστότοπου διαμορφώνεται κυρίως με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από τον αντίστοιχο κατασκευαστή.
Σας συνιστούμε σε κάθε περίπτωση να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες, γρήγορα & με ασφάλεια, μέσα από τo ασφαλές περιβάλλον των τραπεζών που συνεργαζόμαστε
banks2 banks4
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης