Ένζυμα

Φίλτρα

Ένζυμα

Τα ένζυμα είναι φυσικές ουσίες που επιταχύνουν και ρυθμίζουν τις μεταβολικές αντιδράσεις στο σώμα. Κάθε ένζυμο έχει μοναδική αποστολή, αφού προσδένεται ειδικά με συγκεκριμένο μόνο υπόστρωμα και καταλύει συγκεκριμένες αντιδράσεις. Τα ένζυμα είναι από τα σπουδαιότερα δραστικά μόρια του σώματος. Παίζουν σημαντικό ρόλο προπαντός στην άμυνα του οργανισμού, όπου ρυθμίζουν την ισορροπία μεταξύ ενεργοποίησης και αναστολής των ανοσολογικών αντιδράσεων με τις οποίες ο οργανισμός αντιδρά στα παθογόνα, σε τραυματισμούς ή επιβλαβείς περιβαλλοντικές επιρροές. Επίσης, τα ένζυμα παίζουν ρόλο στις φυσιολογικές μεταβολικές διαδικασίες του οργανισμού, όπως στην πέψη, την αναπνοή κτλ.

24,95 €
Εξαντλήθηκε
49,55 €
Εξαντλήθηκε
22,90 €
Εξαντλήθηκε
92,95 €
Εξαντλήθηκε
52,95 €
Εξαντλήθηκε
70,95 €
Εξαντλήθηκε
43,95 €
Εξαντλήθηκε

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2310 815538 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) 09:00 - 15:00

Εξυπηρέτηση

Είσοδος χρήστη

Δεν είστε εγγεγραμένοι χρήστες; Εγγραφή
Το περιεχόμενο των περιγραφών των προϊόντων του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.
Το Vitaworld καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις είναι πιθανές. Το περιεχομένο των περιγραφών των προϊόντων του ιστότοπου διαμορφώνεται κυρίως με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από τον αντίστοιχο κατασκευαστή.
Σας συνιστούμε σε κάθε περίπτωση να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες, γρήγορα & με ασφάλεια, μέσα από τo ασφαλές περιβάλλον των τραπεζών που συνεργαζόμαστε
banks2 banks4
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης