Κρεατίνη

Φίλτρα

Κρεατίνη

Είναι γενικά αποδεκτό ότι είναι από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα στον χώρο του αθλητισμού και η πρόσληψη της κρεατίνης έχει συσχετιστεί με αυξημένη διαθεσιμότητα της ενδομυϊκή κρεατίνης (PCr) με αποτέλεσμα την ταχύτερη αναγέννηση ενέργειας (ΑΤΡ) μέσω της αναερόβιας οδού κατά τη διάρκεια της αναερόβιας άσκησης τύπου σπριντ. Μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι η πρόσληψη μπορεί να βελτιώσει τις προσαρμογές κατάρτισης, την γρήγορη ανάρρωση μετά την άσκηση και την πρόληψη των τραυματισμών.

19,90 €
Εξαντλήθηκε
25,90 €
Εξαντλήθηκε

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2310 815538 ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΕΚΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) 09:00 - 15:00

Εξυπηρέτηση

Είσοδος χρήστη

Δεν είστε εγγεγραμένοι χρήστες; Εγγραφή
Το περιεχόμενο των περιγραφών των προϊόντων του παρόντος διαδικτυακού ιστότοπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.
Το Vitaworld καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσει την ακρίβεια των πληροφοριών των προϊόντων που παρέχονται στον ιστότοπο. Παρόλα αυτά αποκλίσεις είναι πιθανές. Το περιεχομένο των περιγραφών των προϊόντων του ιστότοπου διαμορφώνεται κυρίως με βάση τις πληροφορίες που παρέχονται από τον αντίστοιχο κατασκευαστή.
Σας συνιστούμε σε κάθε περίπτωση να διαβάζετε τις ετικέτες, τις προφυλάξεις και τις οδηγίες όλων των προϊόντων πριν από τη χρήση τους.
Πραγματοποιήστε τις αγορές σας με κάρτες, γρήγορα & με ασφάλεια, μέσα από τo ασφαλές περιβάλλον των τραπεζών που συνεργαζόμαστε
banks2 banks4
Login-iconLogin
active³ 5.5 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης